Pistekaart Söll (Wilder Kaiser - Brixental)

Het skigebied in Söll is onderdeel van het gigantische aaneengesloten skigebied Wilder Kaiser - Brixental. Dit gebied heeft ruim 270 kilometer aan pistes, 3 funparks en meer dan 90 skiliften. Daarnaast zijn er ook nog tientallen berghutten te vinden waar je even kunt bijkomen.

Wilder Kaiser - Brixental

Söll is een van de 9 skioorden die direct aangesloten zijn op het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk: Wilder Kaiser - Brixental (Skiwelt). De overige acht skioorden zijn Going, Ellmai, Scheffau, Kirchberg, Brixen in Thale, Westendorf, Hopfgarten en Itter. Koop je een skipas in een van deze skigebieden, dan kun je gebruik maken van alle liften en pistes in het grootste skigebied van Oostenrijk!

Pistekaart

Hieronder is de pistekaart te zien. Door onder de foto op "bekijk op ware grootte" te klikken is de foto in het groot te zien. Op de kaart zijn alle afdalingen van Skiwelt te zien, dat is dus van het gebied Wilder Kaiser - Brikental. Liever de interactieve versie? Scroll dan naar beneden.
Bekijk op ware grootte

Interactieve Pistekaart

Er is een interactieve kaart is beschikbaar via de volgende link. Hierop zijn niet alleen alle liften en afdalingen aangegeven maar kun je ook zien waar er bijvoorbeeld webcam's en rodelbanen geplaatst zijn. Daarnaast is ook te zien of een skilift over gratis WiFi beschikt.

0 reacties:

Een reactie posten